Izvor: Tanjug
10.09.2020 u 09:04
0

„SVE VREME ZNAO DA JE VIRUS SMRTONOSAN“: Poznati novinar OTKRIO, Tramp PORIČE

Američki predsednik Donald Tramp negirao je optužbe koje je u svojoj knjizi „Bes“ objavio poznati američki novinar Bob Vudvord.

Vudvord je u svojoj knjizi optužio Trampa da je „sve vreme pandemije tvrdio da se ne događa ništa ozbiljno“, a da je američki predsednik uzvratio da je činio sve što je bilo potrebno kako bi smanjio paniku među Amerikancima.

Vudvord podseća u svojoj knjizi da je Tramp još u februaru priznao da zna koliko je smrtonosan i zarazan korona virus.

OVO MORATE ZNATI

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA: Stefanović potvrdio da nije bilo pucnjave

MALI PORUČIO: Rebalans budžeta u septembru ili oktobru

IZ AMSS PORUČUJU: Umeren intenzitet saobraćaja, na Batrovcima i Kelebiji teretnjaci čekaju 4 sata, na Horgošu 3

PRIČA KOJA TOPII NAJTVRĐA SRCA: Imala sam 15 godina kada sam čula da doktori spremaju moju porodicu za OPROŠTAJ OD MENE

ERDOGAN HITNO ZVAO PREDSEDNIKA SRBIJE: Onda je usledio još jedan poziv

– Uvek sam hteo da je umanjim. I sad hoću da je umanjim jer ne želim da dižem paniku – rekao je predsednik u telefonskom razgovoru sa Vudvordom 19. marta.

Nekoliko nedelja ranije, 7. februara, istom novinaru je rekao da je Covid-19 „ubojita stvar“.

Osam nedelja pre predsedničkih izbora, objavljivanje delova ove knjige koju je napisao poznati novinar koji je razotkrio aferu Votergejt, podstaklo je oštru reakciju demokratskog kandidata Džoa Bajdena koji je upozorio da je to bila „izdaja“ američkog naroda.

Zbog svog upravljanja pandemijom koja je u Sjedinjenim Državama pokosila više od 189.000 ljudi, Tramp se našao na meti oštrih kritika svojih protivnika, ali i naučnika i nekih republikanskih predstavnika.

Optužuju ga da je slao protivurečne i nejasne poruke, ali i da nije pokazao saosećanje zbog posledica koje je prouzrokovao taj virus. U nizu anketa velika većina Amerikanaca oštro je osudila njegove postupke na tom polju.

Knjiga koja treba da izađe 15. septembra, oslanja se na 18 razgovora s Bobom Vudvordom između decembra 2019. i jula 2020. snimljenih uz pristanak Donalda Trampa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter