Izvor: ALO.rs
13.02.2021 u 22:08
0

TERORISTI LETELI U VAZDUH: Bombaš samoubica slučajno razneo svoju jedinicu!

Najmanje dvadeset terorista Islamske države poginulo je u centralnoj iračkoj provinciji Saladin kada je odleteo u vazduh njihov automobil krcat eksplozivom.

Komandant Džabar al-Daradži je zvanično saopštio da je terorista koji je trebao da izvrši samoubilački napad slučajno detonirao bombu tik pored svojih saboraca.

SAZNAJTE JOŠ

OPŠTI HAOS: Albanci palili udžbenike u Makedoniji

NEUSKLAĐENI TERMINI:Unija planira samit EU – Zapadni Balkan u septembru

OVO SU JATACI Velje Nevolje u Crnoj Gori!

OBLAČITE SE SLOJEVITO: Debeo minus će potrajati

– Pre nego što je napustio skrovište Islamske države, bombaš samoubica je pritisnuo sirenu na volanu u znak pozdrava svojim drugovima. Zaboravio je da je dugme za sirenu bilo detonator za eksploziv, i time je zbrisao grupu svojih saboraca – rekao je general Al-Daradži.

Automobil je trebao da se zaleti na kontrolni punkt iračke savezne policije u oblasti Al-Džalam Samara južno od okruga Al-Daur.

Ovu nesreću su mnogi okarakterisali kao slučaj božije pravde, ali je ona i ozbiljan udarac za ćelije Islamske države koje se trude da destabilizuju Irak.

Islamska država od početka godine pojačava napade u centralnom iraku. Teroristi su 21. januara u takozvanom „dvostrukom napadu“ („double tap“) u Bagdadu ubili 34 osobe, i ranili još 110.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter