Izvor: Alo
21.06.2024 u 08:29
0

TRAMP KRIVI KORONA VIRUS ZA NESPROVEDENE MERE DOK JE BIO PREDSEDNIK!

Republikanski predsednički kandidat u SAD Donald Tramp predložio je da stranci koji diplomiraju u Americi "automatski" uz diplomu dobiju i zelenu kartu kako bi ostali u zemlji.

„Ako ste završili fakultet, mislim da bi trebalo da automatski kao deo vaše diplome dobijete i zelenu kartu da biste mogli da ostanete u ovoj zemlji“, rekao je Tramp u „Ol-in“ (All-In) podkastu, preneo je danas Rojters.

UKRAJINA U KOMADIMA: Rusi prvi put upotrebili FAB-3000

Tokom razgovora za podkast, Tramp je okrivio pandemiju korona virusa što nije mogao da sprovede sve mere koje je želeo dok je bio predsednik.

Rekao je da zna za priče ljudi koji završavaju vrhunske fakultete i žele da ostanu u Americi, ali ne mogu za to da obezbede vize, čime su primorani da se vrate u svoje matične zemlje, posebno navodeći Indiju i Kinu.

Trampov predlog za zelene karte, oštro se razlikuje od njegovih najčešćih poruka o strancima, ističe AP.

Tramp je često tokom svojih govora pričao da imigranti koji se ilegalno nalaze u zemlji ugrožavaju javnu bezbednost, kradu poslove i vladine resurse. Takođe je obećao da će ako bude izabran izvršiti najveću deportaciju u istoriji Amerike.

Tokom svog mandata, Tramp je predložio ograničenja legalne imigracije, kao što su porodične vize i program lutrije za dobijanje useljeničke vize.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter