Izvor: Tanjug
02.10.2021 u 09:53
0

Tramp od suda tražio da mu se vrati Tviter nalog

Bivši predsednik SAD Donald Tramp zamolio je saveznog sudiju u američkoj državi Floridi da naredi Tviteru da mu reaktivira nalog. 

U julu, Tramp je tužio Tviter, Fejsbuk i Alfabet Gugl, kao i njihove izvršne direktore, navodeći da su nezakonito utišali konzervativne stavove. 

Trampov zahtev za akciju protiv Tvitera podnet je u petak posle podne u Majamiju.

PROČITAJTE JOŠ:  BIZARNO! ON JE PRAVI „ČOVEK OD ČELIKA“: Iz stomaka su mu izvadili više od kilogram gvožđurije!

U žalbi se navodi da je društvena mreža ukinula njegov nalog pod pritiskom njegovih političkih rivala iz Kongresa.

Tramp je odbio da komentariše, a njegovi predstavnici nisu zasad odgovorili medijima. 

PROČITAJTE JOŠ:  CRNI BILANS U SAD: Od kovida preminulo više od 700.000 ljudi

Njemu su ukinuti nalozi na vodećim društvenim mrežama početkom godine, a kompanije su tvrdile da je prekršio njihovu politiku kojom je zabranjeno veličanje nasilja.

Na stotine njegovih pristalica upale su u Kongres 6. januara, nakon što je Tramp tvrdio da je pokraden na izborima, što su odbili sudovi, službenici izbornih komisija i neki članovi njegove administracije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter