Izvor: Tanjug
24.09.2020 u 08:42
0

TRAMP SE OGLASIO POVODOM IZBORA U NOVEMBRU: Ništa od mirne predaje vlasti!

Američki predsednik Donald Tramp odbio je na konferenciji za medije u Beloj kući da se obaveže na mirnu predaju vlasti ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru.

SAZNAJTE I OVO

Vučić u VAŽNOM GOVORU pred UN ZAHVALIO evropskim prijateljima naše zemlje!

JOVANOVIĆ: Mera uspeha rada kancelarije DFC-a meriće se otvaranjem novih radnih mesta

KORONA ŠIROM PLANETE: Zaraženo više od 32 miliona ljudi

HAOS na ulicama MINSKA! Žestok OKRŠAJ policije u demonstranata!

INCIDENT U OBRENOVCU: Migrant NAPAO DEVOJKU, prijatelj je ODBRANIO!

– Pa, moraćemo da vidimo šta će se desiti – rekao je Tramp.

Naveo je i da misli da će o rezultatima izbora odlučivati Vrhovni sud, ponovo izražavajući sumnju u regularnost glasanja putem pošte.

On smatra da je zato važno da u Vrhovnom sudu bude devet sudija.

– Ova obmana koju izvode demokrate je obmana koja će se naći pred Vrhovnim sudom SAD i mislim da nije dobro da imamo situaciju u kojoj može da se dogodi ishod 4-4 – rekao je Tramp.

PROČITAJTE JOŠ…

Osumnjičeni TVRDI DA JE BIO PIJAN: Istaga o ZLOSTAVLJANOM DEČAKU iz Sremskih Karlovaca se BLIŽI KRAJU!

SNAŽNI PLJUSKOVI u NAREDNIM SATIMA: Za vikend PRAVA JESEN!

KORONA ĆE SE SMIRITI? Evo šta kažu stručnjaci KADA ćemo nastaviti sa NORMALNIM ŽIVOTOM!

Tramp je juče na Tviteru objavio da će su subotu objaviti ime sudije koju želi da imenuje u Vrhovni sud, na mesto sudije Rut Bejder Ginzberg koja je preminula u petak.

Kanidat demokrata na predsedničkim izborima Džo Bajden, pozvao je kandidata koji pobedi na izborima da sačeka sa nominacijom za Vrhovni sud do posle inauguracije u januaru 2021.

Republikanci, međutim, žele da iskoriste priliku i uz pomoć većine koju imaju u Senatu od 53 mesta, ojačaju konzervativnu većinu u Vrhovnom sudu na 6-3, dok je pre smrti sudije Ginzberg ta većina bila 5-4.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter