Izvor: Happy BSC
13.10.2022 u 10:18
0

TRAMPOV RADNIK RAZGOVARAO SA FEDERALNIM AGENTIMA: „Bivši predsednik tražio da se kutije sa dokumentima premeste“

Bivši zaposleni Donalda Trampa rekao je federalnim agentima da je bivši predsednik tražio da se kutije sa dokumentima premeste u njegovu rezidenciju na Floridi nakon što je dobio vladin sudski poziv kojim se zahteva njihov povratak, objavio je „Vašington post“ u sredu. 

MINISTARSTVO PRAVDE SAD PROTIVI SE TRAMPOVOM ZAHTEVU! Traže od Vrhovnog suda da odbije ponudu bivšeg američkog predsednika

Svedočenje ključnog svedoka, zajedno sa snimcima nadzora do kojih je došlo i Ministarstvo pravde, predstavljaju jedan od najjačih poznatih dokaza do sada o mogućem ometanju pravde od strane bivšeg republikanskog predsednika, prenosi Rojters. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

FBI je izvršio pretres koji je odobrio sud 8. avgusta u Trampovoj kući na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču, zaplenivši više od 11.000 dokumenata, uključujući oko 100 označenih kao poverljivo. 

Zaposlenik koji je radio u Trampovoj rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi sarađivao je sa Ministarstvom pravde i više puta su ga intervjuisali federalni agenti, navodi list, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa situacijom. Svedok je u početku negirao da rukuje osetljivim dokumentima, a u kasnijim razgovorima sa agentima je priznao da je premeštao kutije na Trampov zahtev, prenele su novine.

Ministarstvo pravde odbilo je da komentariše. 

Portparol Trampa je rekao da je administracija američkog predsednika Džoa Bajdena „naoružala organe za sprovođenje zakona“. 

– Svakom drugom predsedniku je dato vreme i poštovanje u vezi sa upravljanjem dokumentima, jer predsednik ima krajnje ovlašćenje da kategorizuje zapise i koji materijali treba da budu poverljivi – rekao je Trampov portparol za novine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter