Izvor: Tanjug
03.01.2022 u 07:44
0

TRI OSOBE NESTALE: U požaru u Koloradu uništeno hiljadu kuća (VIDEO)

Dve osobe se i dalje vode kao nestale, a strahuje se da su mrtve, nakon što je požar protutnjao kroz dva grada u okrugu Bolder u Koloradu i uništio skoro 1.000 kuća, saopštile su lokalne vlasti.

Šerif okruga Bolder Džo Pel je na konferenciji za novinare u nedelju rekao da je jedna osoba, koja je u subotu prijavljena kao nestala, pronađena i da nije povređena.

Šerif je izjavio da se još dve osobe vode kao nestale i da su se nalazile u svojim kućama kada ih je zahvatio požar.

Timovi za pretragu, koji su koristili pse obučene za pronalaženje tela, radili su u nedelju u teškim uslovima, pokušavajući da pronađu bilo kakve ljudske ostatke koji bi se mogli nalaziti na zgarištima kuća, rekao je Pel.

Šerif, međutim, nije izneo dodatne detalje iz istrage u vezi sa mogućim uzrokom požara.

Samo je rekao da su istražitelji utvrdili da je požar izbio u blizini raskrsnice državnog autoputa i još jednog puta u južnom Bolderu.

Veliki požar je prošlog četvrtka zahvatio perfieriju Denvera, a udari vetra jačine od 160 kilometara na sat doprineli su raspirivanju plamena prema istoku, ka gradovima Superior i Luisvil, što je dovelo do evakuacije obe zajednice.

Za otprilike dva sata, vatra je, prema rečima lokalnim zvaničnika, zahvatila više od 6.000 hektara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter