Izvor: blic
05.01.2021 u 11:09
0

U AMERICI CRNI REKORD: Nikad više ljudi u bolnicama, zvaničnici upozoravaju da će biti još gore

Bolnice u SAD su već pretrpane, a pojedine savezne države počinju da osećaju posledice skupova za vreme praznika.

Stručnjaci su upozorili da bi putovanja i okupljanja za praznik mogla da dovedu do porasta broja inficiranih korona vriusom, a milioni Amerikanaca su putovali za praznike.

Broj hospitalizovanih u SAD u ponedeljak je zabeležio još jedan „crni“ rekord – u bolnicama je 128.200 pacijenata sa Covid-19, ali neke države upozoravaju da će možda biti još gore, prenosi CNN.

SVE O SPORTU

TOŠIĆ SVE BLIŽI MARAKANI: Evo i koliko će zarađivati!

SRBIN DIGAO NACIJU NA NOGE: Svi su ovo želeli da čuju!

SAVO MILOŠEVIĆ ČEKA POZIV: Nekadašnji trener Partizana definitivno preuzima „orlove“!

Guverner Misisipija saopštio je da je država krajem prošle nedelje imala najviše kovid pacijenata na intenzivnoj nezi od početka pandemije.

U Kaliforniji, gde u najmanj dva regiona nema slobodnih kreveta na intenzivnoj nezi, broj zaraženih korona virusom nastavlja da raste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter