Izvor: alo.rs
14.07.2023 u 16:23
0

Horor u Sidneju! SRBIN UBIO BIVŠU ŽENU

Srbin Dušan Rakić (50) optužen je da je u utorak u kući u Rut Hilu u Sidneju ubio bivšu suprugu Kristin Rakić (53).

Kako su objavili australijski mediji, kada je policija upala u kuću u kojoj su nekada zajedno živeli, zatekla je u lokvi krvi i Kristinu i Dušana.

Porodica ubijene žene alarmirala je policiju jer im nije odgovarala na pozive. Kada su u utorak oko 20.15 sati policajci provali u kuću, zatekli su Kristinu kojoj nije bilo pomoći i teško povređenog Dušana Rakića za kog se sumnja da je posle zločina pokušao da presudi sebi – preneli su mediji.

https://happytv.rs/svet/britanski-marinci-se-sudarili-sa-rusima-video/590108/

Rakić je, kako navode, imao povrede na vratu i rukama.

– Prebačen je u bolnicu Vestmid u kritičnom stanju i pod pratnjom policije – naveli su oni.

Načelnik policije Novog Južnog Velsa Stiv Eginton potvrdio je da je Rakić bio od ranije poznat policiji i da je podvrgnut operaciji nakon što je priveden. Iz policije su naveli, da se osim za ubistvo, Rakić sumnjiči i za kršenje kaucije. – Danas je osumnjičeni Dušan Rakić putem video linka, iz bolničkog kreveta prisustvoao suđenju, jer je optužen za ubistvo, nasilje u porodici i kršenje kaucije. On će biti prebačen u zatvor, kada bude otpušten iz bolnice – prenose australijski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter