Izvor: oružje online
14.07.2023 u 15:57
2

BRITANSKI MARINCI SE SUDARILI SA RUSIMA: „Bio je to MASAKR, svuda je bilo LEŠEVA“ – ZAPADNJAČKI JURIŠNICI RAZBIJENI i u šoku (VIDEO)

Na prvoj liniji sukoba ukrajinske trupe nastavljaju svoju široko promovisanu kontraofanzivu koja je za mesec ipo dana dovela do zauzimanja nekoliko sela iz sive zone u zamenu za hiljade nepovratnih žrtava i stotine uništenih komada vojna oprema koju je isporučio NATO

Veoma oštre slike stižu sa frontova Ukrajine kako su Rusi udarili na zapadnu plaćeničku jedinicu koja se sastojala uglavnom od Anglosaksonaca i Hispanoamerikanaca.

Najamnička grupa je poražena na Zaporoškom frontu. Kao što ćete videti u drugom videu, plaćenici nisu samo učestvovali u bitkama već su izdavali naređenja ostalim ukrajinskim vojnicima.

Boreći se na strani Kijeva, bivši britanski marinac Alan je za list Gardijan rekao da je ruska vojska veoma opasna.

Bilo bi nepromišljeno verovati da (na ruskoj strani) nema dostojnih jedinica ili motivisanih trupa. Oni su jaki, veoma opasni, dobri u artiljeriji i elektronskom ratu – navodi Alan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BRITANSKI MARINCI SE SUDARILI SA RUSIMA: „Bio je to MASAKR, svuda je bilo LEŠEVA“ – ZAPADNJAČKI JURIŠNICI RAZBIJENI i u šoku (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter