Izvor: Alo
17.08.2024 u 12:16
0

UBIJEN TEČA MUŽA VJOSE OSMANI: Kod Uroševca policajac pucao u njega na porodičnoj proslavi!

Osumnjičeni za ubistvo se zove Festim Ramadani.

Policija tzv. Kosova je objavila detalje o ubistvu koje se dogodilo prošle noći u dvorištu sala za venčanja u selu kod Uroševca, gde je navodno policajac ubio 89-godišnjeg muškarca. Policija je naglasila da je osumnjičeni bio van službe, izveštava Gazeta Express.

DEMOKRATE SE SPREMAJU ZA VELIKI DAN: Nikad veće interesovanje Amerikanaca za skup u Čikagu!

U izveštaju se navodi da se incident dogodio oko 19:25. Pominje se da je osumnjičeni prebačen u stanicu policije.

„Ubistvo: Muškarac je preminuo nakon što je upucan vatrenim oružjem. Osumnjičeni u ovom slučaju je policajac van službe. Smrt žrtve je potvrđena od strane medicinskog tima na mestu događaja. Osumnjičeni u ovom slučaju se sam predao u policijsku stanicu. O slučaju su obavešteni tužilac i Policijska inspekcija, koji će preduzeti dalje korake,“ navodi se u izveštaju.

Žrtva je Sadri Sadriu, koji je prema izveštajima medija ujedno i teča Prindona Sadriua, muža Vjose Osmani, predsednice tzv. Kosova.

Osumnjičeni za ubistvo je policajac Festim Ramadani. Sumnja se da je ubistvo počinio službenim oružjem. On je uhapšen i zadržan u pritvoru na 48 sati.

Policijska inspekcija tzv. Kosova je takođe objavila detalje o slučaju. Na osnovu prvih informacija, IPK navodi da se sumnja da je policajac osumnjičen u ovom slučaju otišao na ovu lokaciju i ispalio metak u žrtvu, koja je preminula usled povreda koje je zadobila.

„Osumnjičeni u ovom slučaju (policajac) nakon što je počinio krivično delo predao se Policijskoj stanici u Uroševcu gde je predao i službeno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ovom slučaju. Osumnjičeni je uhapšen (i suspendovan) i po odluci tužioca naređeno je da se zadrži u pritvoru na 48 sati zbog sumnje na krivično delo ‘teško ubistvo“ prema Krivičnom zakoniku“, navodi se u saopštenju.

Iz policije je rečeno da policajac nije bio na porodičnoj proslavi, dodajući da su motivi ubistva još uvek nepoznati.

„Policajac nije bio na službenoj dužnosti, bio je u civilu, u civilnoj odeći i civilnom automobilu, i počinio je krivično delo ovde ispred ovog bara. Ubistvo je počinjeno službenim oružjem. Policajac je F. R, a žrtva je S. S… Motivi još nisu poznati. Nije bio deo porodične proslave,“ saopšteno je.

Osnovno tužilaštvo u Uroševcu takođe je izdalo saopštenje o slučaju. U obaveštenju tužilaštva se navodi da je osumnjičeni u ovom slučaju, prema prvim informacijama, policajac i da je, po odluci državnog tužioca, zadržan na 48 sati zbog sumnje na krivično delo „Teško ubistvo“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter