Izvor: Novosti
09.10.2021 u 20:03
0

„UDARIĆU U NOTR DAM!“ Uhapšen pilot koji je hteo da se sruši u centar Pariza

Francuska policija uhapsila je pilota, koji je najavljivao da će malim avionom „cesna“ udariti u parisku katedralu Notr Dam.

Prijatelj tog pilota (50), koji je radio u nekoliko putničkih kompanija, prijavio je policiji u Hendaju kako mu je on najavio da će malim avionom udariti u jednu od znamenitosti Pariza, katedralu Notr Dam. Policija u Hendaju odmah je o tome obavestila kolege u Parizu. 

PROČITAJTE JOŠ:  KURC PODNEO OSTAVKU! Evo ko će ga zameniti

Čovek koji ga je prijavio tvrdi da je bivši pilot psihološki nestabilan, te da je imao problema sa novcem i alkoholom.

Policiji je prijavio da se pilot nalazi u hotelu u šestom arondismanu. Potom je počela potraga za pilotom, koji je lociran u crkvi San Sulpis, gde je uhapšen dok se molio, a u džepu mu je nađena flaša viskija.

PROČITAJTE JOŠ:  POMRLI OD ALKOHOLA! Od trovanja nastradalo 29 ljudi!

On je smešten u pritvor, a utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

Policija je pretresla njegovu hotelsku sobu, gde nije pronašla planove za mogući napad avionom u centru Pariza. Uhapšeni pilot je na psihijatrijskom posmatranju, posle čega će biti odlučeno da li će biti krivično gonjen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter