Izvor: Tanjug
25.11.2021 u 16:37
0

UKRAJINA: Vojska izvela tenkovske vežbe na istoku Donjecka

Ukrajinska vojska saopštila je danas da je izvela tenkovske vežbe u istočnom regionu Donjecka, koji je pod kontrolom Kijeva, saopštio je štab Ukrajinske operacije združenih snaga u Donbasu.

Vojnici su pokazali visoku veštinu i spremni su za izvršavanje zadataka, stoji u saopštenju, prenose strani mediji. 

Ukrajinska služba bezbednosti je, takođe, izvestila o vežbama u području Donbasa.

Ukrajinska bezbednosna agencija održala je protivterorističke vežbe uz učešće drugih odbrambenih i agencije za sprovođenje zakona na području Luganske oblasti pod kontrolom Kijeva.

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba ranije danas upozorio je Rusiju da bi napad na njegovu zemlju prouzrokovao političke, ekonomske i ljudske gubitke i da bi previše koštao. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter