Izvor: Tanjug
28.06.2022 u 21:32
0

UKRAJINCI GA TERETE ZA IZDAJU Uhapšen bivši KGB agent pod sumnjom da je slao lokacije ciljeva Rusima, zbog čega je poginulo više od 50 ljudi!

Ukrajinska bezbednosna služba saopštila je da je uhapsila bivšeg sovjetskog agenta KGB-a koji je pomagao u usmeravanju ruskih raketnih udara u kojima je u martu ubijeno više od 50 vojnika u vojnom objektu na zapadu zemlje.

Prema izveštajima Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) i lokalnih tužilaca osumnjičeni je kontaktima u izvesnoj ruskoj agenciji poslao lokacije ciljeva u vojnom centru za obuku Javoriv koristeći aplikaciju za razmenu poruka Telegram, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Usled raketnih udara na poligon za obuku Javoriv poginulo je više od 50 pripadnika službe, a skoro 150 je povređeno“, navela je SBU.

Osumnjičeni, rodom iz zapadnog grada Lavova, zadržan je u pritvoru i protiv njega se vodi istraga za izdaju, prenelo je tužilaštvo.

Ovo mesto je POSLEDNJE UTVRĐENJE UKRAJINSKE VOJSKE u LNR!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter