Izvor: INFORMER
29.05.2024 u 13:13
1

UKRAJINSKI VOJNICI LIKVIDIRALI SVOJE OFICIRE: Stigle jezive vesti sa fronta, poznat i motiv zločina?!

Dvojica pijanih ukrajinskih vojnika su na Vaskrs upucala dva ukrajinska oficira, među kojima je bio i politički oficir njihove jedinice, rekao je za RIA Novosti jedan ukrajinski vojnik koji se predao.

– Po mojim informacijama, na Vaskrs su dva vojnika pucala na dva oficira… Jedan od poginulih je bio politički oficir, za drugog ne znam ko je bio… Što se tiče razgovora, tretmana, viši oficiri su ih vređali. Ti vojnici su bili pijani, to je to – rekao je on.

Prema njegovim rečima, oficiri su verbalno vređali vojnike.

– Oficiri su ih vređali, iznosili pritužbe na njih, a momci su bili pijani, smatrali su se jakim, hrabrim borcima zaslužnim za poštovanje – rekao je zatvorenik.

Dodao je da su poginuli oficiri bili iz njegovog bataljona. Oba vojnika su kažnjena za ubistvo, ali je, prema rečima ratnog zarobljenika, samo jedan od njih pucao na komandante.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINSKI VOJNICI LIKVIDIRALI SVOJE OFICIRE: Stigle jezive vesti sa fronta, poznat i motiv zločina?!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter