Izvor: telegraf.rs
29.01.2021 u 09:35
0

UVODI SE VEĆI BROJ LETOVA U MAJU: Britance ni novi soj korone neće sprečiti da letuju u Grčkoj

Nedavno je podružnica najbrže rastuće, ali i „najzelenije“ britanske avio-kompanije Wizz Air UK najavila uvođenje novih 6 niskotarifnih ruta za odmor u svoju mrežu. 

Planirano je da na proleće 2021. godine te nove rute budu uspostavljene. Tako će biti pružena prilika turistima da lako putuju iz Velike Britanije do nekih sunčanih destinacija ne samo u Grčkoj, nego i u Španiji i Turskoj.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Prvi let za Iraklion na grčkom ostrvu Krit je planiran za 28. maj. Cena karte za sada je 31,99 britanskih funti, što je otprilike nešto više od 35 evra. Letovi će, po trenutnom planu, saobraćati svakog ponedeljka i petka. 

– Iako malo ljudi trenutno može da putuje, trudimo se da gledamo unapred, u neka svetlija vremena. Ova najava je samo još jedan dokaz naše posvećenosti u pružanju pristupačnih, direktnih letova do uzbudljivih destinacija za sve koji lete iz Britanije- izjavio je za Greek city times Ovain Džouns, generalni direktor Wizz Air UK.

Za sada su turistima na raspolaganju vrlo pristupačne cene karata za sve ponuđene destinacije. 

– Ako sanjate o putovanju u inostranstvo, rezervišite odmah da biste iskoristili izuzetno niske cene, koje nudi trenutno Wizz Air UK. Preporučujemo i da dodate Wizz Flex na svaku rezervaciju, da biste bili poptpuno rasterećeni, čak i ukoliko dođe do bilo kakve promene plana. Radujemo se i želimo dobrodšlicu svima, koji budu imali prilike da koriste uslugu najzelenije evropske avio-grupacije – poručio je Džouns.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter