Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 16:31
0

Uvođenje EMBARGA na ruski gas je CRVENA LINIJA za OVE ZEMLJE!

Austrija je i dalje protiv uvođenja embarga na isporuke gasa iz Rusije, jer je ta mera „crvena linija“ za nas, izjavila je ministarka za digitalizaciju i ekonomiju Austrije Margaret Šrambek u intervjuu za medijsku grupu „Funke“.

„Gasni embargo je jasna crvena linija za Austriju“, rekla je Šrambekova i dodala da ne treba slati signale s kojima se ne može izaći na kraj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

USTAŠE IZ HRVATSKE SU DOBILE NAJJAČI ŠAMAR IZ AUSTRIJE! Beč je doneo PONIŽAVAJUĆU odluku za „domobrane“ iz Zagreba

„Ni mi, ni Nemačka ne možemo to da izdržimo“, konstatovala je ministarka, napominjući da bi gasni embargo doneo više štete nego koristi dvema zemljama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter