Izvor: Tanjug
05.10.2021 u 15:17
0

VATIKAN: Papa „sa žalošću“ primio izveštaj o zlostavljanju dece

Papa Franjo je „sa žalošću“ primio saznanja o sadržaju istrage o seksualnom zlostavljanju u katoličkoj crkvi u Francuskoj, navodi se u današnjem saopštenju Vatikana.

-Pre svega njegove misli su sa žrtvama zbog njihovih rana- navodi se u saopštenju i dodaje da je papa takođe osetio zahvalnost zbog hrabrosti koju su pokazali iskazujući kroz šta su prošli. 

PROČITAJTE JOŠ:  PUTIN SPREMA SLAVLJE: Evo kako će predsednik Rusije provesti rođendan

-(Njegove misli su i sa) Crkvom Francuske, tako da, u svesti o ovoj strašnoj stvarnosti… može da krene put iskupljenja-dodaje se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:  SVET ZGROŽEN! NAJMANJE 216.000 DECE SU ŽRTVE ZLOSTAVLJANJA U OVOJ CRKVI!

Francusko sveštenstvo seksualno je zlostavljalo više od 200.000 dece u poslednjih 70 godina, pokazala je danas objavljena velika istraga.

Njeni autori optužili su Katoličku crkvu da predugo zatvara oči pred takvim nedelima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter