Izvor: Tanjug
07.02.2022 u 17:56
0

VAŽAN DETALJ SASTANKA IZ MOSKVE: Putin i Makron na početku razgovora na „ti“

Ruski predsednik Vladimir Putin obratio se danas na početku razgovora u Moskvi francuskom kolegi Emanuelu Makronu na „ti“, dok se Makron ruskog lidera zvao Vladimir.

-Dragi gospodine predsedniče, dragi Emanuel, mnogo mi je drago što te vidim -rekao je Putin Makronu na početku protokolarnog dela razgovora.

Dodao je da su prošle dve godine od njihovog poslednjeg susreta i da se za to vreme skupilo mnogo pitanja o kojima treba da se razgovara uživo.

Putin je napomenuo da kontakti sa francuskom stranom tokom protekle dve godine nisu bili prekinuti. 

Makron se ruskom kolegi obratio sa Vladimir i nekoliko puta mu rekao „ti“.

-Mnogo ti hvala što si me primio i što si izdvojio vreme- rekao je Makron Putinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter