Izvor: Kurir.rs
26.11.2022 u 16:19
0

VEČERA SE UMALO ZAVRŠILA „KOBNO“: Reper Kanje Vest pozvao Trampa da mu bude zamenik, on žestoko pobesneo!

Poznati američki reper Kanje Vest, koji je promenio ime u Je, otkrio je detalje s nedavne burne večere koju je imao s Donaldom Trampom, bivšim predsednikom Amerike.

TRAMPOV PERSONALNI RAČUNOVOĐA OTKRIO ISTINU: Donald je redovno prijavljivao gubitke, između 2008. i 2019. godine čak 700 miliona dolara!

Večera je održana na Trampovom imanju Mar-a-Lago na Floridi, koje je pre nekoliko meseci bilo meta racije federalnih vlasti, koje su tragale za poverljivim dokumentima koje je Tramp protivzakonito poneo sa sobom nakon napuštanja Bele kuće.

Imali dobre odnose

Vest je, kako prenosi Njuzvik, rekao bivšem predsedniku Amerike da bi on bio sjajan kandidat za njegovog potpredsednika pošto se reper kandidovao na izborima za Belu kuću koji će biti održani u novembru 2024. Na tu Vestovu ponudu Tramp je pobesneo.

– Mislim da je Tramp bio najviše uznemiren zbog toga što sam ga zamolio da bude moj potpredsednik. Ta moja ponuda ga je uhvatila potpuno nespremnog – naveo je Vest u video-snimku koji je objavio svom profilu na Tviteru, koji mu je nedavno ponovo aktiviran.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vest navodi da je Tramp kristalno jasno dao do znanja da neće nikoga osim samog sebe podržati na predsedničkim izborima 2024.

– Tramp je zapravo počeo da viršti na mene za stolom i govori mi da ću izgubiti – napomenuo je Kanje.

Reper je potom Trampu rekao da se smiri:

Rekao sam: „Stani, stani, stani, Trampe, ti razgovaraš sa Jeom.

Kanje Vest se kandidovao i na prošlim izborima kao nezavisni kandidat, ali je osvojio tek nekoliko hiljada glasova. Reper je ranije bio u dobrim odnosima s Trampom. Bivši predsednik ga je primio u Beloj kući, a sastali su se i u Trampovom tornju na Menhetnu. Zanimljivo je da se i Kim Kardašijan, bivša reperova supruga, sastajala sa Trampom u Beloj kući dok je bila angažovana u kampanji za pomilovanje Alis Meri Džonson (67), koja je preko dve decenije u zatvoru zbog šverca kokaina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter