Izvor: Kurir
17.08.2024 u 11:40
0

VIDEO SNIMAK RUŠENJA MOSTA U KURSKU: Raste bes u Moskvi (VIDEO)

- Most preko reke Sejm u okrugu Gluškovo potpuno je uništen u napadu.

Zapovednik ukrajinske vojske Oleksandr Sirski rekao je da su kijevske snage napredovale između 1 i 3 kilometra u nekim područjima u regiji Kursk. Kijev tvrdi da je od 6. avgusta preuzeo kontrolu nad 82 naselja na području od 1.150 četvornih kilometara u toj regiji.

DA LI TO UKRAJINA SPREMA NAPAD NUKLEARNOM BOMBOM: Vojni reporteri upozoravaju

 

Rojters nije mogao da proveri izveštaje nijedne strane. Rusija je optužila Zapad da podržava i podstiče prvu kopnenu ofanzivu Ukrajine na rusku teritoriju i rekla je da „teroristička invazija“ Kijeva neće promeniti tok rata.

Sjedinjene Države, koje su rekle da ne mogu dopustiti ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da pobedi u ratu koji je pokrenuo u februaru 2022, smatraju iznenadni napad zaštitnim potezom koji opravdava upotrebu američkog oružja, rekli su zvaničnici u Vašingtonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter