Izvor: Alo
16.04.2024 u 11:01
0

IZGLEDA STRAŠNO: Scene kao iz horor filma

Javnost u šoku, Ana objasnila šta se tačno dogodlo

Ana Nikolić nedavno je doživela nezgodu, a sada su se na društvenim mrežama pojavili jezivi video snimci, na kojima se vidi povreda povačice.

Naime, pevačica se u kasnim večernjim satima snimala u svom automobilu i to 12. februara kako je označeno na video snimku, u kom je i pokazala ranu i krv na licu.

– Je l ovo normalno? Ovo je horor film. Ovo Hičkok ne može da izmisli. Daj bre, nađi dede, nađi sve babe i dede koje postoje na ovom svetu. Šta je, bre, ovo? Znači, ovo nije normalno. Je l znaš ti da sam potrošila celu rolnu toalet-papira dok nisam zaustavila krvarenje? Od jedne tačkice, puklo od suvoće. Kako sam se šminkala, ovako samo sam povukla, nisam pipnula nešto jače ili nešto – istakla je uznemirena Ana, dok je brisala krv sa svog lica.

HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica hitno prekinula nastup zbog TUČE

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme je žiži javnosti zbog svog ponašanja, ali i svađa sa kolegama i saradnicima.

Nedavno se i kreativni direktor Granda Saša Popović prisetio prvog susreta sa Nikolićevom, koji i nije bio tako prijatan, a tom prilikom je pevačicu doslovno izbacio iz studija.

– Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina, ne znam tačno kada smo otvorili Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta – prisetio se Popović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter