Izvor: Republika.rs
14.04.2024 u 17:20
0

HAOS NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica hitno prekinula nastup zbog TUČE

Pevačica Dragana Mirković sinoć je imala koncert u Nemačkoj, međutim njen nastup je prekinut zbog incidenta koji se dogodio u publici.

 

– Nastup Draganin su svi čekali, a onda u jednom trenutku je došlo do nesporazuma, problema nekog. Momci koji su bili u separeu do bina i Dragane su se posvađali, pokoškali i došlo je do tuče. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje, te je smirilo gospodu koja je našla da pravi problem. Dragana je ubrzo nakon toga nastavila da ređa svoje hitove i publika je skakala sa njom sve do kraja nastupa – tvrdi izvor koji je prisustvovao koncertu pevačice.

Pevačica Dragana Mirković je prošlog meseca obelodanila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter