Izvor: Tanjug
13.10.2021 u 14:06
0

Više od 40 migranata skrivalo se u kamionima

Više od 40 migranata skrivenih u kamionima uhvaćeno je u poslednja 24 sata kada su pokušali ilegalno da napuste zemlju, saopštila je danas granična policija rumunskog grada Arada.

Migranti su uhvaćeni na rumunsko-mađarskim graničnim prelazima Varšand i Nadlak II. 

PROČITAJTE JOŠ:  KORONA U RUSIJI: Rekordan broj umrlih

Prema saopštenju koje je danas poslala granična policija Arad, kod prelaza Nadlak II, u dva kamiona kojim su upravljali bugarski i rumunski državljani, otkriveno je 13 stranaca.

Prema pratećim dokumentima, vozači su prevozili kartonske kutije i frižidere kompanijama u Nemačkoj i Francuskoj.

PROČITAJTE JOŠ:  Rusija podigla isporuke gasa Evropi na najviši mogući nivo

Granična policija utvrdila je da tražioci azila u Rumuniji uglavnom državljani Avganistana, starosti između 13 i 26 godina.

Na graničnom prelazu Varšand u četiri kamiona pronađen je 31 migrant.

PROČITAJTE JOŠ:  POLJSKA GRADI GRANIČNI ZID: Zaštita od priliva migranata koštaće 404 miliona dolara

Kamionima su upravljala dva rumunska i dva bugarska državljanina, koji su prevozili delove automobila, aluminijumsku foliju i tekstil za Nemačku, Englesku i Belgiju.

Navodi se da su migranti iz Avganistana, Šri Lanke, Bangladeša, Pakistana, Indije i Sudana i da imaju između 15 i 44 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter