Izvor: Tanjug
24.07.2023 u 21:41
2

ZAHAROVA JASNO STAVILA DO ZNANJA: „Poziv UN da se izbegne eskalacija treba uputiti zapadnim zemljama“

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reagovala je danas na poziv Ujedinjenih nacija da se izbegavaju koraci koji vode ka deeskalaciji sukoba u Ukrajini, poručivši da bi taj poziv trebalo uputiti zapadnim zemljama.

„Ovo je poziv onima koji Kijevu isporučuju oružje, uključujući kasetnu municiju i granate sa osiromašenim uranijumom“, napisala je Zaharova na Telegramu.

On je dodala da je sekretarijatu Ujedinjenih nacija neprijatno da ih imenuje, ali da Moskvi to nije problem.

„SAD, Velika Britanija, Francuska, Nemačka i sva osovina zla NATO-a“, poručila je Zaharova.

BRUTALNI MASAKR NOVINARA, ZAHAROVA PORUČUJE: „Napad nije izvršen slučajno, svi će biti KAŽNJENI“

Ranije danas zamenik portparola generalnog sekretara UN Farhan Hak izjavio je da Ujedinjene nacije žele da strane u sukobu u Ukrajini izbegavaju korake koji vode njegovoj eskalaciji.

„Želimo da sve strane izbegnu bilo kakve akcije koje bi dovele do dalje eskalacije ovog sukoba. I pozivamo ih da se postaraju da do toga ne dođe“, rekao je Hak, komentarišući napad bespilotnim letelicama na Moskvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZAHAROVA JASNO STAVILA DO ZNANJA: „Poziv UN da se izbegne eskalacija treba uputiti zapadnim zemljama“”

  1. Ujedinjene nacije su , k.. od institucije . Da one imaju moc kao što bi trebale da imaju ratovi bi trajali 80% krace svuda u svetu , Ali to je organizacija parazita kojoj Amerika daje instrukcije ponašanja ,🙉🙉🙏🙏🙏

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to je opstepoznata matrica prema Srbima i Rusima! Obadvije strane isko se zna da NATO provocira i potpiruje ovaj sukob.Ocigledno da UN vise u ovom obliku netreba da postoje,jer su izgubile svaki kredibilitet.Pqod velikim su pritiskom SAD I NATO .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter