Izvor: Tanjug
25.07.2023 u 08:20
0

PONOVO SE TRESLO TLO: Snažan zemljotres pogodio Tursku

 Republički hidroemetorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će u Srbiji danas biti veoma toplo, posebno u centralnom i južnom delu zemlje, gde će biti još toplije u odnosu na jučerašnji dan - od 37 do 40 stepeni Celzijusa.

U Šumadiji, Pomoravlju, istočnoj, jugoistočnoj, jugozapadnoj Srbiji i na Kosovu i Metohiji na snazi je crveni meteo-alarm, koji označava vrlo opasno vreme. U ostalom delu zemlje na snazi je narandžasti meteo-alarm, što znači da je vreme opasno.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature, u većini mesta za 10 do 15 stepeni, krajem dana zahvatiće severne, u sredu ujutru i pre podne proširiće se na zapadne i centralne, a posle podne i na ostale predele Srbije.

BAJDEN PODMIĆIVAO ERDOGANA? Novinar otkrio zašto je TURSKA OBRNULA ĆURAK za ULAZAK ŠVEDSKE u NATO

U zoni jakih grmljavinskih procesa u tom periodu očekuje se velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine – preko 28 m/s.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter