Izvor: Sputnjik
11.02.2021 u 18:49
0

ZAOŠTRAVANJE ODNOSA: Peking i London u igri nerava

Novo zaoštravanje odnosa između Pekinga i Londona

NE PROPUSTITE:

PREDSTAVLJEN NOVI PAKET MERA: Ovoliko novca sleduje privredi i građanima (VIDEO)

NOVI PREDMET U ŠKOLI: Ministarstvo prosvete pojašnjava kako će sve biti ORGANIZOVANO

ČESTITKA LAVROVA: Reči podrške i zahvalnosti Selakoviću povodom Dana državnosti Srbije

Vlada Velike Britanije već je ukinula dozvolu Kineskoj globalnoj televizijskoj mreži (CGTN) za emitovanje. Razlog je bio taj što Kineska globalna televizijska korporacijska mreža (CGTNC) – koja kontroliše CGTN – ne može da dobije licencu jer je pod kontrolom kineske vlade.

– Vestima iz sveta Bi-Bi-Sija“ zabranjeno je emitovanje u Kini, izvestila je Kineska globalna televizijska mreža (CGTN). Nacionalna uprava za radio i televiziju (NRTA) saopštila je da je Bi-Bi-Siju oduzeta dozvola za emitovanje zbog teških prekršaja počinjenih u izveštajima kanala u vezi Kine.

NRTA je istakao da je Bi-Bi-Si posebno prekršio odredbe medijskih propisa u zemlji zahtevajući da vesti budu „istinite i nepristrasne“. Prema regulatoru koji je citirala novinska agencija „Sinhua“, britanski emiter je svojim delovanjem podrivao nacionalne interese i „etničku solidarnost“ Kine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter