Izvor: Tanjug
21.04.2022 u 20:46
0

ZELENSKI SE BOJI PUTINA! Na pitanje da se sastane oči u oči sa predsednikom Rusije odgovorio da to NE DOLAZI U OBZIR!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odbacio je mogućnost odlaska u Moskvu na direktne razgovore sa ruskim liderima o okončanju rata.

„U ime svoje zemlje, bio bih spreman da posetim bilo koje mesto na ovoj planeti. Ali sigurno ne sada i svakako ne Moskvu. To jednostavno ne dolazi u obzir“, rekao je on u intervjuu za rusku Mediazonu, objavio je austrijski list „Standard“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je dodao da bi pod različitim okolnostima i sa drugačijim vladarima u Moskvi, sve bilo moguće, preneo je Rojters.

Predsednik Ukrajine je rekao da je rusko političko rukovodstvo napravilo katastrofalnu grešku napadom na njegovu zemlju i uvuklo ruski narod u nešto što je odgovornost vlasti.

„Od sada, mnoge zemlje se više neće baviti pitanjem da li je neko dobar ili loš Rus. Svi Rusi će biti tretirani loše. Rusija je to postigla. Na kraju krajeva, to se mene ne tiče, ali treba da uplaši ruski narod“, istakao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter