Izvor: happy tv
14.09.2024 u 08:14
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Mali genijalci (FOTO)

Današnji segment našeg jutarnjeg programa '' Dobro jutro Srbijo'' posvetili smo '' malim'' genijalcima.

Današnji segment našeg jutarnjeg programa “ Dobro jutro Srbijo“ posvetili smo “ malim“ genijalcima.

Gosti u našem studiu bili su:

Dorijan Ružić,  I.T. genije, stručnjak za I.T. tehnologiju koji ima 12 godina!

happy tv

On je rekao da je potrebno mnogo truda da se tako nešto postigne, ali da zna da će se taj trud jednog dana isplatiti u životu.

Dodao je da se on samo trudi da uradi najbolje što može.

On je do sada napravio više igrica uz pomoč skreča dodavši da mora da nauči teže programske jezike da bi ostvario svoje snove a to je da napravi veliku edukativnu igricu za decu.

Dodao je da stiže i da se viđa sa drugarima, izlazi napolje i da postiže da svira klavir te da je veoma uspešan i u tome jer je osvajao brojne nagrade i prva mesta.

Omiljeni predmet pored informatike i matematike mu je i fizika sa kojom se sada tek upoznaje obzirom da pohađa 6. razred osnovne škole.

 

Naša sledeća gošća bila je Lena Kljajić, desetogodišnja devojčica koja pravi najbolji burek u regionu!

Ona je rekla da nije baš lako razvijati kore ali je gledala od tate kako on to radi i malo pšo malo naučila je. Njena mama je izjavila da je još od 5. godine pokazala interesovanje za spremanje pekarskih proizvoda.

Lena kaje izjavila da sve voli da pravi i da joj se sviđa najviše kada njeno jelo izađe iz rerne!

Ona je sa nama podelila savet kako razvući koru a da se ne pocepa: kaže da samo moramo paziti da ne zakačimo prstima kada prebacujemo koru da je ne bismo probušili!

Dodala je i da su drugari u školi oduševljeni kako ona to pravi i da je naučila dva drugara da sa njom prave pitu.

Kaže da zna da pravi sve pekarske proizvode, i slatke i slane a pored pekarskog posla ona mnogo voli i fudbal koji trenira. I nakon naše emisije otišla je na utakmicu, rekavši da najviše voli da igra u napadu i da daje golove!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter