Izvor: happy tv
23.09.2024 u 15:47
0

POSLE RUČKA: Kako vreme, ratovi i zračenje utiču na naše zdravlje?

Klimatske promene ozbiljno narušavaju naše zdravlje.

Sa našim današnjim gostima razgovarali smo na temu koja nas sve zabrinjava, koja je sve više aktuelna i tiče se svih nas, a to je kako klimatske promene, trenutni sukobi i zračenja utiču na nas, naše zdravlje i na celokupnu planetu.

Gosti nače danačnje emisije bili su:

Dr. Vanja Milošević, ginekolog

Dr Dejan Oprić, patolog

Dr. Valentina Arsić, Arsenijević, mikrobiolog

Dragan Vujičić, novinar

Dr. Valentina Arsić rekla je da kao lekar i profesor univerziteta kaže da treba delovati proaktivno. Njeno iskreno uverenje je da neće doći do nuklearnog rata jer je to vid samouništenja.

Dragan Vujičić je se osvrnuo na pređašnju izbegnutu situaciju atomskog rata između Indije i Pakistana i dodao je da se neka vrsta atomskog rata upravo događa rekavši da je uveren da se u sukobu između Izraela i  libana upravo koristi neka vrsta atomskog oružja, neki tip neutronske bombe. On je dodao da postoje ljudi, koje je nazvao sociopatama, koji bi želeli da sve unište i postoje ljudi koji bismo voleli da živimo.

Dr Dejan Oprić prisetio se Černobilja koji je mnogo uticao na nas a što se tiče ratova u Ukrajini i Gazi na nas ti ratovi ne utiču što se tiče radioaktivnosti. Upotrebljava se oružje malog nuklearnog kapaciteta.

Dr. Vanja Milošević rekao je da bombardovanje Srbije osiromašenim uranijumom dovelo je do ekspanzije karcinoma, i ako nemamo tačne podatke koju štetu nam je to kao društvu u celini donelo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter