Izvor:
07.09.2019 u 19:57
0

„BOŽE, VRATIO SE MAJKL DŽEKSON“: Kloi Kardašijan na udaru fanova zbog LOŠE ODRAĐENIH PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

Mnogi su zaključili da sada liči na kralja popa, Majkl Džeksona koji se podvrgnuo brojnim plastičnim operacijama od kojih su neke bile poprilično bizarne.

Iako rijaliti zvezda, Kloi Kardašijan negira operaciju nosa, sve je manje onih koji veruju da nije radila korekcije. Nije tajna da glasine o plastičnim operacijama prate sve članice porodice Kardašijan, a upravo se zbog takvih optužbi Kloi već posvađala s jednim obožavateljem.

-Jednog dana ću verovatno operisati nos, jer razmišljam o tome svaki dan. No toga se još uvek bojim pa je ipak reč o konturisanju- rekla je tada jasno dajući do znanja da nije zadovoljna njegovim izgledom.

Pa, njeni obožavatelji sada su uvereni da je taj dan stigao. Naime, Kloi je na Instagramu objavila nekoliko fotografija, a u centru pažnje se našlo njeno neprepoznatljivo lice.

-Iznenađena sam da operacija nosa može biti ovoliko loše napravljena kada imaš toliko novca- poručila joj je jedna pratiteljka.

Šta ti se dogodilo s licem?- zapitala se druga.

-Kloi, šta si to napravila? Pre si izgledala mnogo bolje- zaključila je treća, dok je jedan od obožavatelja priznao da ga iznenađuje koliko neke zvezde uspeju iznenaditi svojim izgledom pa ih se ni ne sećamo kakve su bile pre nekoliko godina.

-Bože, vratio se Majkl Džekson!– samo je jedan u nizu takvih komentara.

Iako Kloi zasad nije odgovorila na brojne kritike, pojedinci su zaključili da je "pitanje trenutka kada će zaključati komentare na ovoj objavi.

Cosmopolitan
Foto:Instagram/khloekardashian

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Pročitaj još iz rubrike

    Unesite pojam i stisnite enter