Izvor: KURIR
02.07.2024 u 12:17
0

JK OTKRILA SVE O INTIMNOM DOPISIVANJU: Iznela ŠOK DETALJE iz privatnosti

Jelena Karleuša za vikend je održala spektakularan nastup na Mjuzik viku na Ušću.

Pre izlaska na binu, pred kamerama je odigrala zanimljivu igricu „Ili-ili“ u kojoj je otkrila mnoge zanimljive stvari iz svog privatnog života, a koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

JK je tako ispričala da ćerke najviše zove telefonom, a da SMS poruke sa njima nikako ne praktikuje. Istakla je i da je ona Instagram osoba i tip javne ličnosti, ali da je Tiktok nešto što je obavezno imati u današnje vreme.

 

@mtstvojsvet Igrali smo „ili-ili“ sa Jelenom Karleušom #fyp #foryou #telefon #mobile #viral #tiktoksrbija #mts #interview #festival #jk #jelenakarleusa @karleusasuperstar ♬ original sound – mts

Jelena je priznala da praktikuje podjednako i šoping uživo i onlajn, ali i da nikako ne šalje glasovne poruke, već samo tekstualne. Priznala je da ne pamti kad je išla u bioskop da pogleda neki film jer je kućni tip koji gleda filmove u svoja četiri zida.

Karleuša je u ovoj zanimljivoj igrici priznala i da je najviše iznervira kad na kraju poruke dobije odgovor „OK“, a da kad dobije samo „seen“ onda isčekuje da će se ipak desiti neki bolji odgovor.

OBELEŽIO JE MOJU KARIJERU: Zbog pevačice se navodno svađao sa pokojnom Jelenom

– Kad mi neko odgovori „OK“, dobija nešto od mene što nije „OK“ definitvno. Kontakte u telefonu upisujem punim imenom i prezimenom, i zvanjem i nadimkom. Bukvalno sve pišem: i javljati se i ne javljati se, i upozorenje u zagradi – zaključila je Jelena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter