Izvor: NAJŽENA
10.06.2024 u 18:52
0

PRIRODNA DEPILACIJA: Zaboravite brijač, vosak, trake, ovo je recept za trajno uklanjanje neželjenih dlačica

Danas vam predstavljamo veoma efikasnu metodu koja će vam pomoći da trajno uklonite neželjene dlačice. Dlake će postati tanje tokom vremena i potpuno nestati u kratkom periodu

Sigurno ste čule za narodnu metodu uklanjanja dlačica s lica kod kuće koja ne zahteva posebne finansijske troškove, a jednako je efikasna.

Danas vam predstavljamo veoma efikasnu metodu koja će vam pomoći da trajno uklonite neželjene dlačice. Dlake će postati tanje tokom vremena i potpuno nestati u kratkom periodu.

Možemo garantovati da nikada nećete morati da brijete dlačice na licu ili telu nakon što isprobate ovu metodu. Posebno se preporučuje ženama sa jakim dlačicama.

Stavite i pecite ljusku oraha u rerni, zatim je sameljite u prah. Dodajte vodu u prah i dobro izmešajte dok ne dobijete tijesto, ostavite ga da odstoji 15 sati.

Nanesite ovu smesu na delove tela gde želite trajno ukloniti neželjene dlačice.

Nakon što ste naneli smesu na željene delove tela, ostavite je da deluje oko 20-30 minuta, ili dok se potpuno ne osuši. Zatim, pažljivo uklonite smesu trljajući je u smeru suprotnom od rasta dlačica. Ova tehnika će pomoći da dlačice budu temeljito uklonjene, ostavljajući kožu glatkom i mekom.

Važno je napomenuti da ovaj postupak može biti malo neugodan prilikom uklanjanja smese, ali rezultati su vredni truda. Redovnim ponavljanjem ovog tretmana, dlačice će postepeno postati tanje i ređe, sve dok ne prestanu da rastu potpuno.

Ova prirodna metoda depilacije nudi trajno rešenje za neželjene dlačice, bez potrebe za skupim salonima ili agresivnim hemikalijama. Ipak, pre nego što započnete sa ovim tretmanom, preporučuje se da uradite test na malom delu kože kako biste se uverili da nema alergijskih reakcija.

Uz redovnu primenu ove metode, možete postići glatku i negovanu kožu bez neprijatnih dlačica, pružajući vam samopouzdanje i udobnost u svakodnevnom životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter