Izvor: Tanjug
29.09.2020 u 13:52
0

BEOGRAD FINANSIJSKI STABILAN UPRKOS KORONI Prestonički kafići rade produženo od sinoć

„Najvažnije je da, iako smo imali smanjene prihode, nismo uzeli ni jedan jedini dinar kredita“

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Beograd finansijski stabilan i da njegov budžet trenutno iznosi oko 123 milijarde dinara, iako je, podseća, učestvovao u pomoći privredi za ublažavanje posledica krize izazvane pandemijom virusa korona.

SAZNAJTE I OVO…

VUČIĆ U BEOGRADU NA VODI: Ponosan sam na naše najveće gradilište

ZORAN MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV Pokreće me ljubav…

VUČIĆ: Mandatar u narednih nekoliko dana

BUDITE ODGOVORNI: Bore se sa više od 170 SIMPTOMA posle oporavka! POSTKOVID SINDROM

Vesić ističe da je na početku godine budžet bio 1,205 milijardi evra, da je zbog epidemije korone smanjen u aprilu, a da je, kaže, na jučerašnjoj sednici korigovan, odnosno povećan u skladu sa prihodima grada.

– Sada iznosi oko 123 milijarde dinara, odnosno više od milijardu evra. Bez obzira na to što smo zajedno sa vladom učestvovali u pomoći našoj privredi, grad je finansijski stabilan – rekao je Vesić

Rebalansom je, navodi, predviđena izgradnja još pet novih vrtića, uz šest koliko je već počelo da se gradi ove godine u Miloja Zakića na Čukarici, Belom polju u Obrenovcu, Novogradskoj u Zemunu, Bloku 62, na Bežanijskoj kosi i u Bulevaru patrijarha Pavla u Rakovici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter