Izvor: tanjug
16.10.2020 u 15:47
0

BEOGRAD PRVI NA CRNOJ LISTI U prestonici između 30 i 40 odsto zaraženih od korone

U odnosu na ukupan broj zaraženih korona virusom u Srbiji, u Beogradu je obolelo između 30 i 40 odsto, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

– Juče je bilo 36 odsto. Danas još nemamo zvanične rezultate, ali na republičkom Kriznom štabu je rečeno da je danas veći broj ukupno zaraženih nego što je bio prethodnih dana i da je taj broj i dalje najveći u Beogradu – rekao je Radojičić za Tanjug.

Ponovo je apelovao na sve građane da se pridržavaju propisanih mera i nose zaštitne maske koje od danas, prema preporuci republičkog Kriznog štaba, treba nositi i na otvorenom prostoru.

– Maska je nešto što nas može zaštiti i samo je pitanje naše doslednosti i istrajnosti u sprovođenju te mere – rekao je Radojičić.

Istakao je da se i dalje striktno mora poštovati ograničenje broja ljudi koji se okupljaju, pre svega u zatvorenom prostoru.

– Od sutra ćemo još drastičnije to kontrolisati i tamo gde bude trebalo kažnjavati – poručio je Radojičić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter