Izvor: Tanjug
12.01.2022 u 07:18
0

BEOGRAD PUT: Ulice drugog prioriteta biće očišćene kad prestane sneg

 Ulice prvog prioriteta u Beogradu očišćene su od snega, a na čišćenje ulica drugog prioriteta će se preći po prestanku padavina što će možda biti i noćas, ali najverovatnije sutra, izjavio je rukovodilac zimske službe JKP „Beograd put“ Željko Maravić.

On je podsetio da se ulice drugog prioriteta ne čiste dok god su snežne padavine u toku.

-Prema vremenskoj prognozi, na čišćenje tih ulica ćemo preći najverovatnije tek sutra -rekao je Maravić i dodao da te ulice treba da budu čiste 48 sati po prestanku padavina.

Podsetio je da su ulice drugog prioriteta uglavnom male ulice u kojima je saobraćaj koncipiran tako da tu ima i obostranog parkiranja zbog čega je, dodao je, za čišćenje snega potrebno specijalno malo vozilo koje tuda može da prođe.

-To ne mogu da rade veliki kamioni koji čiste bulevare i veće saobraćajnice sa po više traka- rekao je Maravić i apelovao na sugrađane da, kada počne čišćenje ulica drugog prioriteta, svoja vozila ne parkiraju nepropisno, kako bi nadležne ekipe lakše mogle da prođu i očiste sneg.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter