Izvor: Tanjug
01.01.2020 u 08:41
0

BEOGRAĐANI DOČEKALI NOVU GODINU UZ VATROMET I LEPU BRENU Vesela noć, bez incidenata

Više hiljada Beograđana i gostiju iz inostranstva dočekalo je 2020. godinu ispred Doma Narodne skupštine, uz vatromet i koncert Lepe Brene.

Poznata pevačica je okupljene, među kojima je bilo najviše mladih, u novu godinu uvela uz pesmu „Duge noge“, a nakon petominutnog vatrometa koji su okupljeni snimali telefonima, poželela im je srećnu Novu godinu.

– Velika je čast i zadovoljstvo biti večeras u Beogradu, rekla je Lepa Brena i zahvalila Centru beogradskih festivala (CEBEF) i svima koji su doprineli organizaciji proslave dočeka.

Nakon toga, nastup je nastavila pesmom „Mile voli disko“, a okupljeni su se veselili, igrali i „grejali“ uz kuvano vino koje su mogli da uzmu u šatorima postavljenim u neposrednoj blizini bine.

Doček Nove godine ispred nacionalnog parlamenta počeo je oko devet sati nastupom Maje Berović, nakon Lepe Brene atmosferu su dodatno zagrejali trubači, a potom su na binu izašli Kiki Lesendrić i „Piloti“.

Kako bi svi imali pregledan pogled, na bini su bili postavljeni veliki video bimovi.

Vesela i praznična atmosfera na platou ispred parlamenta protekla je bez incidenata.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter