Izvor: Happy BSC
13.07.2021 u 11:17
0

BEZOBRAZLUK! Vozač beogradskog autobusa gleda klipove na Jutjubu, prolazi na crveno i preskače stajališta – I SVE TO UZ CIGARETU! (FOTO)

Stravična scena snimljena je sinoć u beogradskom autobusu. Na liniji 58 usnimljena je užasavajuća scena, putnici su bili u velikoj panici zbog bezobrazluka bahatog vozača.

VAŽNO:

UŽIVO! PREDSEDNIK HELIKOPTEROM STIGAO U KLADOVO: Ljudi u Tekiji su mnogo zadovoljni ovim što ste uradili (FOTO)

NENAD ČANAK OTKRIVA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Albanci na Kosovu su me OVAKO dočekali! Umorio sam se od masovnih grobnica onih koji ni za šta nisu krivi

DANAS JE PAVLOVDAN: Nemojte ni slučajno spremati kuću – evo zašto!

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB: U planu dve teme – Da li ćemo dobiti NOVE MERE?

Naime, vozač autobusa vozio je putnike ne gledajući kuda ide. Nalaktio se na volan, i gledao snimke sa Jutjuba. Da stvar bude još gora, preskočio je pojedine stanice gde su putnici trebali da izađu, i prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Bezobrazluk vozača je još veća kada je celo vozilo zadimio cigaretom koju je pušio u toku vožnje. 

Sve je zabeleženo snimkom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter