Izvor: Tanjug
24.01.2022 u 07:53
0

DOKTORKA JEFTIĆ: Bolnice su zakrčene zbog preloma!

Doktorka iz Hitne pomoći Danijela Jeftić izjavila je da se ovih dana beleži ogroman broj povreda na javnim mestima, a da je tokom noći bilo dosta i povreda u kući.

-Imali smo toliko preloma da su bolnice bile zakrčene-rekla je Jeftićeva. 

Ona je navela da je reč uglavnom o starim ljudima, ali da je bilo dosta povreda i kod mlađih. Kod starijih je to najčešće prelom kuka.

Apelovala je na starije sugrađane da ne izlaze napolje bez preke potrebe i da im mlađi pomognu u nabavci.

Govoreći o značaju vitamina D, doktorka Jevtić je rekla da ga stalno treba unositi jer on ojačava kosti i važan je za sve starosne kategorije, posebno decu, trudnice i starije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter