Izvor: HappyBSC
01.01.2022 u 07:02
0

EVO SA KIM GORAN VESIĆ VEČERA UOČI NAJLUĐE NOĆI

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, večerao je uoči dočeka Nove godine sa radnicima gradske čistoće. Tom prilikom se oglasio na Instagramu:

-Svakog 31. decembra večeram sa radnicima Gradske čistoće. To su ljudi koji će večeras biti na terenu i koji će noćas očistiti grad posle proslave.

Poželeo sam im, u ime Grada Beograda, srećnu Novu godinu i sve najbolje kako njima, tako i njihovim porodicama.

Grad je zahvalan ovom divnim ljudima za težak posao koji rade. Trudimo se da im vratimo tako što ćemo da vrednujemo njihov rad platama. Prosečna plata naših divnih radnika Čistoće koji rade na ulici je 65.000 dinara, a oni koji rade prekovremeno zarade i do 100.000 dinara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter