Izvor: Informer
01.11.2021 u 13:49
0

GORAN VESIĆ: Počela je rekonstrukcija Keja oslobođenja u Zemunu!

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić najavio je danas početak rekonstrukcije Keja oslobođenja u Zemunu i rekao da Zemun polako postaje biser Beograda.

Iz Beoinfa je saopšteno da će se rekonstrukcija ulice obavljati u tri faze, od Stevana Markovića do Karamatine, od Karamatine do Njegoševe i od Njegoševe do kraja obaloutvrde i da je rok za završetak radova osam meseci.

Vesić je najavio da će se sledeće godine raditi fasade u ovoj ulici i da će se na keju obnoviti zelenilo, klupe i nova rasveta.

PROČITAJTE JOŠBEOGRAD: Položeni venci povodom oslobođenja prestonice u Prvom svetskom ratu

On je dodao da će se raditi i kompletna zamena stare vodovodne i kanalizacione mreže, i da je u toku izgradnja kanalizacije u starom jezgru Zemuna.

– Sledeće godine radiće se i rekonstrukcija Glavne ulice, kao i svih manjih ulica između Glavne i keja. U januaru počinjemo radove na podzemnoj garaži na platou ispred Pinkija- rekao je Vesić.

PROČITAJTE JOŠPRESTONICA NAJBOLJA PO IMUNIZACIJI: U Beogradu više od 300.000 građana primilo treću dozu vakcine!

On je podsetio da je pre dve godine urađeno više od 80 fasada i da je oko Gospodske ulice napravljena pešačka zona.

Zamenik gradonačelnika je naglasio da se već vaja spomenik nekadašnjem gradonačelniku Branku Pešiću, koji bi u februaru, martu sledeće godine trebalo da bude postavljen u pešačkoj zoni Zemuna.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter