Izvor: Happy BSC
16.01.2022 u 14:02
0

Goran Vesić podržao Novaka i osudio Vladu Australije

 Zamenik gradonačelnika Goran Vesić pružio je podršku najboljem teniseru sveta Novaku Ðokoviću, navodeći da je njegova deportacija iz Australije sramna.

„To je poruka svim našim sunarodnicima da nisu dobrodošli u ovu zemlju“, napisao je Vesić na fejsbuku.

On tvrdi da Novak ne bi doživeo takvo maltretiranje i šikaniranje da ima pasoš neke moćnije i veće zemlje.

Takođe je istakao da Novakovo proterivanje nema nikave veze sa zaštitom javnog zdravlja, već sa „iživljavanjem jedne vlade nad pripadnikom malog i ponosnog naroda“.

Vesić je napomenuo da građani Srbije treba da razmisle da li će da putuju u Australiju, zbog, kako kaže, rasizma tamošnje vlade prema državljanima Srbima.

„Australijanci, kako sportisti koji će u martu učestvovati na svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, tako i turisti, dobrodošli su u Srbiju. Mi nismo fašisti kao Morison i Houk“, zaključio je Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter