Izvor: Novosti
08.07.2021 u 16:18
0

GRAD OBNAVLJA SPALJENO IGRALIŠTE NA VOŽDOVCU: Vandali zapalili sve u parku – izgorela i gumena podloga! (GALERIJA)

Radnici JKP „Zelenilo Beogra“ započeli su radove na sanaciji dečjeg igrališta, u naselju Braće Jerković na Voždovcu, kojeg su vandali zapalili u noći između 28 i 29. juna.

Tada je u potpunosti u parku u Meštrovićevoj ulici izgorela gumena podloga površine 190 kvadrata, četiri „njihalice“, kao i dve rude na klackalici.

VAŽNO:

EKSKULIZVNO ZA HAPPY! Darko Mladić o porodičnoj tragedji: Nikada neću poverovati u priče da je Ana digla ruku na sebe!

TIODOROVIĆ UPOZORAVA: Četvrti talas korone je neizbežan

DRECUN ZA HAPPY TV: Kurtijeva politika je da se Srbi predstave kao nacisti novog doba!

KON: RIZIK 30 PUTA VEĆI ZA NEVAKCINISANE – NA VELIKIM SKUPOVIMA!

POSTKOVID KOMPLIKACIJE REŠAVA APLIKACIJA – Startuje od ponedeljka

– Trenutno se radi na postavljanju nove podloge nakon čega će biti stavljena i četiri nova rekvizita – objašnjavaju nadležni iz „Zelenila“. – Ponovo apelujemo na sugrađane da čuvaju rekvizite, parkovski mobilijar, sadnice i sve zelene površine. Takođe pozivamo ih da se prema zelenilu i parkovima u Beogradu ophode sa pažnjom dobrog domaćina, kao što bi to činili u svom dvorištu i da takvim svojim ponašanjem doprinesu lepoti našeg grada.

Kako je ranije bilo reči procenjena šteta iznosi 1.114.927 dinara, a prema nezvaničnim informacijama, požar su navodno, izazvali maturanti koji su tokom večeri u parkiću proslavljali kraj školovanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter