Izvor: Tanjug
21.07.2021 u 15:43
0

GRADONAČELNIK BEOGRADA ZORAN RADOJIČIĆ: Osobine koje krase naše vatrogasce su hrabrost i pre svega humanost!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić upozorio je danas da nas klimatske promene dovode u sve teže situacije i da će samo zajednice koje prepoznaju opasnosti i organizuju se na vreme moći adekvatno da se odupru narastajućim izazovima, pre svega požarima i poplavama, saopštio je Gradski sekretarijat za informisanje.

Govoreći na konferenciji „Promocija dobrovoljnog vatrogastva u lokalnim zajednicama“, koju je organizovala Misija OEBS-a u Srbiji, u saradnji sa Sektorom za vanredne situacije MUP-a Srbije, Stalnom konferencijom gradova i opština i Vatrogasnim savezom Srbije, Radojičić je istakao da je u prestonici trenutno aktivno deset dobrovoljačkih vatrogasnih udruženja, koja Beograd podržava na različite načine, pa i finansijski.

VAŽNO

VUČIĆ: „Kragujevac će postati centar Srbije!“

PROTERIVANJE SRBA NE PRESTAJE! Na Jarinju uhapšen 80. godišnjak pod lažnom optužbom!

DAČIĆ SAZVAO VANREDNO ZASEDANJE! Zakazano za 28.jul

NESTOROVIĆ: „Mi sebi izgledamo važni, ali bakterije se bave nekim drugim stvarima“

– Beograd i njegovi stanovnici jako cene važan posao koji obavljaju vatrogasci. Osobine koje krase vatrogasce, kako profesionalce tako i vatrogasce koji se tim zahtevnim poslom bave dobrovoljno jesu hrabrost i, pre svega, humanost- poručio je gradonačelnik Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter