Izvor: Alo.rs
27.07.2020 u 13:43
0

INSPEKCIJE U BEOGRADU: Policija i inspektori pronašli njih šest, KAZNE samo PLJUŠTE!

Turistička inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove, u saradnji sa Sanitarnom inspekcijom i Komunalnom milicijom, obavila je tokom vikenda kontrolu radnog vremena 84 ugostiteljska objekta, a šest je zatečeno u prekršaju.

Protiv njih će biti preduzete zakonom propisane mere, saopštio je Sekretarijat za inspekcijske poslove.

PROČITAJTE JOŠ…

Deca NE ZNAJU DA SU IM RODITELJI MRTVI: Dirljiva ispovest familije bračnog para koji je nastrdao u SUDARU SA VOZOM!

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPLJAČKANA PRAVOSLAVNA CRKVA kod Sarajeva! Ukradene najvrednije stvari!

Nadzorom su za vikend bile obuhvaćene teritorije opština Vračar, Stari grad, Novi Beograd, Zvezdara, Palilula, Čukarica i Rakovica.

Kontrola radnog vremena je vršena u skladu sa odlukama Gradskog štaba za vanredne situacije, odnosno Vlade Srbije o određivanju posebnih mera zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19.

 Sekretarijata za inspekcijske poslove najavljuju da će i ubuduće svakodnevno vršiti kontrolu, centralnih i prigradskih opština, u saradnji sa Sanitarnom inspekcijom i Komunalnom milicijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter