Izvor: Tanjug
16.10.2020 u 14:05
0

KORONA UZELA MAHA! VESIĆ: Grad Beograd više neće izdavati dozvole za koncerte, sportske manifestacije i druge javne događaje

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je da je Krizni štab današnjim odlukama našao meru između potrebe da se zaštiti zdravlje stanovništva i da privreda radi.

– Grad Beograd je zadovoljan današnjim odlukama Kriznog štaba jer su uvaženi naši predlozi zasnovani na informacijama koje dobijamo kako od građana, tako i od privrednika – rekao je Vesić, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Istakao je da je zaštita javnog zdravlja najvažnija i da je zato važno da se pridržavamo preporuka epidemiologa – da se svuda i na svakom mestu nose zaštitne maske.

PROČITAJTE…

ZAVRŠEN KRIZNI ŠTAB Kisić: Ovo su NOVE MERE! (VIDEO)

NOVA MERA STUPILA NA SNAGU OVOG TRENUTKA: Gde god da se nađete MORATE imati OVO!

PATRIJARH IRINEJ: Osam godina slušam kako Vučić sprema izdaju Kosova!

HOROR NA ZELENOM VENCU: Migrant IZBO mladića, u teškom stanju prevezen u bolnicu

Pored toga, rekao je da Grad Beograd neće više izdavati dozvole za javna okupljanja kao što su koncerti, sportske manifestacije i drugi javni dogadjaji.

– Za nas je najvažnije da se istovremeno sa zaštitom zdravlja građana zaštite i radna mesta naših gradjana u sektoru ugostiteljstva u kojem radi oko 40 hiljada ljudi. To je 40 hiljada porodica koje se hrane od plata koje njihove majke i očevi zaradjuju“, rekao je Vesić i dodao da najveći broj ugostitelja poštuje sve propisane mere i daje svoj doprinos zaštiti javnog zdravlja.

Vesić je ukazao da moramo da naučimo da živimo sa korona virusom dok ne stigne klinički ispitana vakcina ili lek.

– Zato će se Beograd uvek boriti i za zdravlje svojih građana, ali i za to da privreda radi – rekao je Vesić, dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter