Izvor: Tanjug
22.07.2020 u 19:03
0

Mišljenja su podeljena! Da li Beograđani PODRŽAVAJU VAKCINACIJU protiv KORONA VIRUSA?

Beograđani su u ovom trenutku podeljeni po pitanju eventualne vakcinacije protiov virusa korona, jednom kada vakcina bude potvrđena i odobrena.

Od sugrađana sa kojima su novinari danas razgovarala u centru grada, a koja ima definisan stav po tom pitanju, polovina će se vakcinisati, dok polovina ne bi.

Ima i onih koji će se vakcinisati jedino ukoliko to bude obavezno, a ne tako mali broj njih još uvek nije razmišljao o tome ili nije doneo konačnu odluku.

Osamdesetpetogodišnji Trifun Raljić sigurno će se vakcinisati, s obzirom na pozitivno iskustvo koje ima sa vakcinom gripa.

SAZNAJTE JOŠ

KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: Ispovest koja dira u srce! (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.40)

SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVET Muškarac na prozoru kovid bolnice – razlog LOMI SRCA (FOTO)

BAKIN RECEPT KOJI MORATE PROBATI! Savršena mekoća, besprekoran ukus…

– Sigurno da hoću, vakcinisao sam se prošle godine protiv gripa, ove godine nisam imao nikakvih problema, iako imam 85 godina- naveo je Raljić.

Beograđanka koja ima 75 godina izričita je u tome da se neće vakcinisati i smatra da ima previše godina, a da je potrebno mladi da se štite.

– Ni slučajno se neću vakcinisati. Imam već dovoljno godina, nisam u strahu i panici, kada moram, stavim masku. Mladi treba da se štite-  ispričala je.

Drugi sa kojima smo razgovarali, a koji dele njeno mišljenje, odnosno koji se neće vakcinisati, navode da je razlog za to to što ne veruju u vakcinu.

Među neodlučnima su u principu mlađi Beograđani, a neki od razloga što još uvek nisu o tome razmišljali je i to što ne veruju da će se vakcina pojaviti kod nas u skorijoj budućnosti.

-Nisam razmišljao o tome, razmišljaću kasnije, neće to skoro biti-  kazao  je jedan od njih.

PROČITAJTE I OVO…

PREOKRET U SLUČAJU OSTAVLJENE BEBE: Policija razotkrila nesvakidašnjij slučaj!

GDE ĆEŠ BEZ MASKE? Evo šta se desi kad u gradskom prevozu naletiš na MMA ZVER (VIDEO)

NIKO NEMA ŠTO BOSNA IMADE U svetu se otvaraju kovid bolnice, a u BiH… (FOTO)

DOKTOR KON OTKRIVA KADA ĆE POČETI DA OPADA BROJ ZARAŽENIH KORONOM: Opuštanje ne sme da se ponovi, mere daju rezultate

Gospođa od 55 godina navela je da će se vakcinisati ukoliko mora, jer u tom slučaju nema izbora iako, kako kaže, ne veruje u vakcine.

Devojka od dvadesetak godina navodi da će se vakcinisati ukoliko bude obavezna vakcinacija i dodaje da se i sada štiti koliko je potrebno, odnosno redovno nosi masku, dezinfikuje ruke, udaljava se od ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter