Izvor: Happy BSC
24.06.2021 u 08:11
0

NAPALI EKIPU ZA ZAPRAŠIVANJE KOMARACA! Oglasilo se JKP „Gradska čistoća“!

Ekipa Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća“ ponovo je juče sprečena da obavi akciju suzbijanja odraslih formi komaraca u ulicama Nikole Pašića i Jagodinskoj na teritoriji opštine Grocka.

VAŽNO

DR KISIĆ OBJASNILA: Imunitet kod vakcinisanih građana traje duže od očekivanog

LINTA ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: Hrvatski ministar dobro zna šta je činila NDH!

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA: Politika Bakira Izetbegovića uništava šanse za pomirenjem

Za manje od mesec dana radnici „Čistoće“ napadnuti su po treći put.

Ovog puta nepoverljivi sugrađanin je zaustavio vozilo i insistirao da vidi nalog. Zatim je dodao da on želi da ima komarce i da mu oni ne smetaju, ali da ekipu „Gradske čistoće“ više ne želi da vidi ne samo u njegovoj ulici već u čitavom kraju.

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NEMAČKOJ! Poginule četiri osobe iz Srbije

POBEDA SRBIJE: Košarkaši savladali reprezentaciju Meksika

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Teško povređen motociklista

– Naše ekipe svakodnevno doživljavaju verbalne napade, a veoma često i fizičke nasrtaje na vozila, pa i zaposlene, pojedinci na razne načine sprečavaju ekipe u obavljanju posla, zbog čega se na nekim lokacijama u Beogradu, iako planirano, suzbijanje komaraca uopšte i ne sprovede – rekao je Marko Popadić, direktor „Čistoće“.

Prema njegovim rečima, ukoliko se nastave napadi neće moći da spreče da se komarci razviju u prekomernoj meri, što će svakako ugroziti svakodnevno funkcionisanje građana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter