Izvor: HappyBSC
24.12.2021 u 19:31
0

Nikodijević prisustvovao manifestaciji „Zimski fest” u Studentskom parku

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević prisustvovao je danas u Studenstkom parku manifestaciji „Zimski fest“, koju prvi put organizuje Kancelarija za mlade Grada Beograda. 

Tom prilikom poklone je dobilo tridesetoro dece sa smetnjama u razvoju iz humanitarne organizacije „Dečje srce”, a paketiće je podelio zamenik direktora Kancelarije za mlade Nemanja Marković. 

Nikodijević je naglasio da je ovo prva godina da se u Studenskom parku organizuje manifestacija „Zimski fest“ te da je ovaj park izuzetno dobra lokacija za organizaciju ovakvih događaja. 

– Kancelarija za mlade odlučila je da napravi festival koji će trajati tri dana. Ovo je pre svega podrška domaćim preduzetnicima koji posluju na teritoriji Grada Beograda, zato imamo i ovaj prodajni market u pozadini – rekao je Nikodijević. 

On je dodao da je najveći deo festivala posvećen upravo najmlađima.  

– Zato su ovde organizovane priredbe za najmlađe, Deda Mraz i podela paketića, a za one nešto starije na bini će biti organizovani koncerti manje poznatih beogradskih bendova. Trudili smo se da ovde bude sadržaja i za najmlađe i  najstarije, da svako može da dođe, da se lepo provede, nešto kupi i posluša dobru muziku. Nadam se da će ovo postati tradicionalan festival u Beogradu – rekao je predsednik gradskog parlamenta. 

Osim kulturno-zabavnog karaktera, manifestacija ima za cilj i promociju preduzetništa mladih Beograda u vidu prodajnog marketa gde su izloženi proizvodi domaće radinosti, promociju umetničkih zanata i pratećih proizvoda, zatim stvaralaštva mladih u vidu ručno pravljenog nakita i sličnog aksesoara. 

U okviru muzičkog programa održavaju se nastupi beogradskih mladih di-džejeva, kao i bendova pop-rok žanra, a za najmlađe posetioce: klovnovi, Deda Mraz i drugi animatori. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter