Izvor: Novosti
02.11.2021 u 07:46
0

NOĆ U BEOGRADU: Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, ali bez teže povređenih!

Prema rečima dežurnog lekara beogradske Hitne pomoći epidemijski talas ne jenjava, ali protekla noć bila je relativno mirna.

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 98 intervencija, od čega osam na javnim mestima.

Dogodila jedna saobraćajna nesreća, ali bez teže povređenih i jedna tuča u kojoj su učesnici pretrpeli lakše povrede koje su im zbrinute u Urgentnom centru.

PROČITAJTE JOŠUsvojena inicijativa: SPOMENIK PETRU BOJOVIĆU NA VRAČARU

Prema rečima dežurnog lekara do 6:00 časova ovoga jutra obavljena su 32 interklinička trasporta kovid pacijenata, a devet novozaraženih je preveženo do Infektivne klinike UKC.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

PROČITAJTE JOŠVAŽNO! Stanovnici naselja Ledine u sredu bez vode

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter